גיבוש הצוות

פעילות גיבוש של סטודיו סלנט איי די ב Clayla TLV

יום גיבוש של צוות הסטודיו – סדנת קרמיקה בסטודיו Clayla בתל אביב

🎨 ClaylaTLV 🎨 הוא מקום לחקור את הדמיון ולשחרר את היצירתיות, המציע מבחר גדול של כלי חרס לצביעה, המתאימים לכל הגילאים ולכל רמות המיומנות!

אצלנו בסטודיו סלנט איי די אנחנו מאמינים לפני הכל בחוויה של העובדים, לכן מבחינתנו לפעמים יותר חשוב מהכל זה לעצור, לצאת מהמחשבים ולהקדיש קודם כל זמן להנאה וגיבוש של הצוות.

בחודש נובמבר האחרון נפגשנו כל חברות הסטודיו ב Clayla בתל אביב על מנת לאפשר לעובדות להנות מחופש מחשבה ויצירתיות תוך הנאה מהתוצרים היפים והמרהיבים שלהן בסיום הפעילות.

אז מה היה לנו בתוכנית?

כל תהליך היצירה עצמו ערך בערך כשעתיים שכללו תכנון שרטוט וצביעה.

ראשית, כל אחת מהעובדות בחרה כלי חרס כרצונה, חלק מהעובדות בחרו קערות הגשה, כדים דקורטיביים ואפילו חלקן בחרו חנוכיות בעקבות הסמיכות לחג.

לאחר מכן כל אחת החלה בחיפוש אחר השראות, בין אם ברחבי האינטרנט, בעמודי אינסטגרם, בפינטרסט וברחבי הסטודיו של Clayla וכמובן חלקן בחרו ביד חופשית ללא תכנון מראש. בשלב הזה, על כל אחת היה לבחון מה ניתן יהיה לשרטט על הכלי שבחרה, האם זה ברמת המסוגלות שלה ולבחון האם מסגרת הזמן תספיק.

החלק המאתגר ביותר של הפעילות היה שלב בחירת הצבעים, הסיבה לכך היא משום שהצבעים משנים את גוונם מקצה לקצה לאחר השריפה בתנור, לכן הצבעים נראים בהירים בהרבה מהאופן שבו הם ייצאו בסוף התהליך. אך אל חשש! הצוות האדיב והנחמד של Clayla הרגיעו אותנו וסייעו לנו לבחון כיצד בדיוק יראו הצבעים בסיום התהליך באמצעות קוביות של צבעים שהציגו את מספר הצבע וכיצד הוא נראה לאחר שריפה.

בשלב זה כל אחת החלה לשרטט על גבי הכלי שלה את הדוגמה שבחרה ואט אט גם להתחיל לצבוע בהתאם לצבעים שבחרה קודם לכן.

בסיום המפגש השארנו את הכלים בסטודיו על מנת שיעברו את תהליך השריפה בתנור ולאחר כשבוע הגענו לאסוף את כל התוצרים הנהדרים של הבנות!

אין ספק שכשמדובר בצוות שכמעט מחצית ממנו הן מעצבות גרפיות, התחרות על התוצר היפה ביותר היתה לא קלה בכלל, הבנות הציבו רף גבוה מאוד והתוצרים יצאו מדהימים 👏🏻👏🏻.

התהליך נשמע לכם קצת מוכר?

אתם לא טועים!

התהליך שעשינו קצת מזכיר תהליך של אפיון ועיצוב. למה בעצם?

יש לנו סוג של קנבס שזה הכלי, חיפוש השראות בדומה למחקר, לאחר מכן התכנון עצמו של האיור ושל מבנה הצורות בדומה לעבודה של מאפייני UX, ובסיום התהליך – הצביעה עצמה במקביל לעולם הUI.

מוזמנים להתרשם קצת מהחוויה שלנו

 

פוסטים נוספים שאולי יוכלו לענין…